شرکت رایان نت پرداز دانا (NPD) سهامی خاص از سال 1393 به شماره ثبت 14004356509 فعالیت خود را در زمینه مشاوره، تأمین تجهیزات و پشتیبانی فناوری اطلاعات در صنعت انفورماتیک و بانکداری الکترونیک به آغاز کرده است. علیرغم کليه تحریم هاي ناعادلانه وضع شده علیه ملت ایران در طی سالهای اخیر، این شرکت همگام با استانداردهای روز جهانی به عنوان يكي از فعالین بخش خصوصی با داشتن نمایندگانی در بخش هایی از آسیای شرقی و قاره اروپا موفق به تأمین تجهیزات از بزرگترین و تاثیرگذارترین کمپانی هاي فعال در صنعت طراحی و ساخت مراکز داده نظیر : IBM ,Dell ,HPE ,Cisco ,Fortinet ,Juniper شده است و نیازهای ضروری کشور را در اين زمینه تا حد مطلوبی تأمین نموده است.

چرا نت‌ پرداز ؟!

نت‌پرداز با نگاهی متفاوت، دو هدف اصلی «تأمین محصولات با کیفیت» و «حفظ رضایت مشتریان» را مدنظر قرارداده و در این راستا با پشتیبانی جامع و نگرشی یکپارچه، ارائه با کیفیت ترین خدمات را سرلوحۀ فعالیت‏‌های خود قرار داده است. این شرکت، مشتری مداری را شعار اصلی خود می داند و برای رسیدن به این هدف موارد زیر را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است:

  • آگاهی از بازار هدف و نیاز مشتریان
  • شناخت عرضه و تقاضا
  • ارائه خدمات پشتیبانی به صورت تمام وقت
  • ارائه تجهیزات و فناوری به روز
  • ایجاد بخش تحقیق و توسعه (R&D) برای بهبود در خدمات و افزایش سطح دانش
  • توجه به نیروی انسانی متخصص
  • حمایت از طرح های خلاقانه و نوآورانه در فناوری اطلاعات

گواهینامه‌ها

  • عضویت در انجمن کامپیوتر ایران
عضویت در انجمن کامپیوتر ایران
  • عضو نظام صنفی رایانه‌ای
عضو نظام صنفی رایانه‌ای
  • داراری مجوز عالی انفورماتیک

زمینه‌های فعالیت شرکت

با توجه به تهدید های کشور های بیگانه برای دستیابی به اطلاعات محرمانه در کشور، شرکت نت پرداز در پی استفاده از علم روز برای دفع این خطر‌ها بوده است. با توجه به مقالات صادر شده از سوی محققین شبکه، سرور ها و دیگر تجهیزات کامپیوتری با استفاده از برق شهری قابل سوءاستفاده می‌باشند. این بدان معناست که سیستم ها زمانی که به شبکه برق متصل میگردند، از طرف شرکت سازنده قابل رصد می‌باشند. در اینجا با استفاده از سلول‌های خورشیدی میتوان برق خارج از شبکه را استفاده کرد که نه تنها اجازه تعرض به سیستم را نمیدهد بلکه امکان استفاده از انرژی پاک و رایگان را میسر می‌سازد.

با توجه به مقالات مربوطه نزدیک به 1.3% برق جهان صرف تأمین انرژی مرکز داده ها می‌شود که این رقم هر ساله در حال افزایش است.

با استفاده از این انرژی برای تأمین برق مرکز داده ها چند هدف را دنبال می‌کنیم:

  • کاهش هزینه برق مصرفی
  • جلوگیری از نفوذ به شبکه از طریق برق و افزایش امنیت
  • کاهش پخش دی‌اکسید کربن به واسطه نسوزاندن سوخت برای تولید انرژی
  • کاهش هزینه برای مناطقی که امکان دسترسی به برق شبکه نیست
  • امکان احداث مرکز داده در هر نقطه از ایران ( ترجیحا کویر) به منظور نکات امنیتی

شرکت اپل با استفاده از این تکنولوژی تمامی دیتا سنتر‌های خود را به شبکه برق تجدیدپذیر منتقل کرده و با این کار تحول بزرگی در دنیای تکنولوژی به‌وجود آورده است.

شرکت گوگل نیز قسمتی از دیتا سنتر های خود را به شبکه برق تجدیدپذیر منتقل کرده که این کار را به منظور کاهش آلودگی هوا و همچنین کاهش در هزینه های خود انجام داده است. توجه به این نکته ضروری است که در کل دنیا با احداث هر شرکت، مالیات دی‌اکسید کربن پرداخت می‌شود.

مهندیسن شرکت نت پرداز موفق به شبیه سازی یک سیستم خورشیدی برای یک سرور شدند که با استفاده از نرم افزار های روز دنیا شبیه‌سازی شده است.

نت پرداز در زمینه بازاریابی و فروش با داشتن شرکای تجاری مختلف در آسیا و اروپا همواره سعی در تهیه، واردات و فروش محصولات اورجینال و به اصطلاحCertified  شرکت های معتبر فناوری اطلاعات داشته است.این محصولات شامل تجهیزات امنیتی شبکه، سرور، تجهیزات ذخیره اطلاعات و … می شود. دفتر نمایندگی این شرکت در هنگ کنگ با حضور کادر مجرب بازرگانی عهده‌دار مسئولیت خرید خارجی این شرکت در بخش آسیای شرقی است.

عمده تجهیزات ارائه شده این شرکت به شرح ذیل می باشد:

  • سرورهای  HPE ,DellEMC ,Lenovo
  • سوئیچ و روترهای Cisco ,Aruba ,Edgecore
  • ذخیره‏‌سازهای Dell(EMC) ,HPE(3Par) ,Super Micro ,NetApp
  • فایروال‏‌های  Fortinet ,Juniper ,Sophos

هدف متخصصان این بخش از نت پرداز، طراحی مراکز داده و معرفی راهکارهای نوین مدیریت منابع ذخیره‌سازی بر اساس بروزترین روش‌ها مطرح شده در سطح جهانی است. نت پرداز با تکیه بر تجربه و دانش متخصصان متعهد و بهره گیری از توان همکاری و ارتباطات گسترده با شرکت‌های معتبر جهانی، در جهت ایجاد رضایت و اطمینان-خاطر در مشتریان خدمات زیر را ارائه می دهد:

  • طراحی و اجرای مراکز داده Datacenter
  • مدیریت مرکز عملیات شبکه NOC و مرکز داده
  • اصلاح معماری قدیمی مراکز داده به معماری نوین

می دانیم امنیت حلقه ای ارزشمند در موفقیت سازمان هاست.

رویکرد سنتی به امنیت تنها یک هدف اصلی را پوشش می دهد و آن حفاظت منابع داخل شبکه در مقابل تهدیدات و بد افزارهای مخربی است که از خارج شبکه وارد آن می شوند.

امروزه بحث امنیت شامل چندین بعد مختلف می باشد و آن را درلایه های 2 تا 7 مدل مرجع OSI  می توان جستجو کرد. موارد امنیتی می تواند با توجه به دارایی ها و داشته ها، آسیب پذیریی ها، خطرات، ریسک ها و تجهیزات امنیتی قابل بحث باشد.

باید بدانید و ایمان داشته باشید هر گونه هزینه برای برقراری امنیت، هزینه نبوده، بلکه سرمایه گذاری است. وقتی یک تهدید امنیتی و متعاقب آن حمله به شبکه و دستکاری یا سرقت اطلاعات و یا از کار انداختن تجهیزات می تواند میلیون‌ها و حتی میلیاردها خسارت بجا بگذارد، پرداخت پول برای خرید تجهیزات امنیتی و خدمات آن را نمی توان صرفا به چشم هزینه دید. بلکه نوعی سرمایه گذاری است که در دراز مدت از هدر رفتن سرمایه های مادی و اعتباری جلوگیری کرده و جلو هزینه های بیشتر برای برطرف کردن آن خطر و رسیدن به وضعیت پایدار قبلی را می گیرد.

باید بدانید سازمان ها باید نگرش خود به بحث امنیت اطلاعات را از خرید تجهیزات امنیتی به خرید سرویس های امنیتی تغییر دهند.

پشتیبانی و نگهداری شبکه ، به صورت فعال و برنامه ریزی شده باعث تضمین قابلیت اطمینان(reliability) شبکه و کاهش هزینه های کلی ، از طریق جلوگیری از قطعی شبکه (Downtime)  و ضرر و زیان حاصل از آن خواهد بود.

یکی دیگر از اقدامات کاربردی و موردنیاز در زمینۀ فناوری اطلاعات، امنیت و پشتیبانی اصولی و صحیح از تجهیزات سخت‏‌افزاری و نرم‏‌افزارهاست. به همین دلیل نت‌پرداز واحد امنیت و پشتیبانی خود را با استفاده از متخصصین فنی و کادری مجرب، راه‏‌اندازی کرده است تا با ارائه خدماتی مانند نگهداری، عیب‌یابی و تعمیر، نگرانی صاحبان شبکه و تجهیزات را به حداقل برساند. مجموعه نت پرداز با پشتیبانی 24 ساعته به صورت حضوری و غیر حضوری رضایتمندی مشتریان خود را به بهترین شکل ممکن کسب نموده است.

شرکت نت پرداز با استفاده از اساتید مجرب اقدام به برگزاری دوره های جامع Data Center  دستگاه های امنیتی Juniper  و Fortinet نموده است. این امر باعث انجام خدمات بهتر به مشتریان و استفاده کارآمد از کارشناسان ارگان ها می شود. این دوره‌ها به منظور ارتقاء سطح دانش کارفرمایان عزیز می‌باشد.

سازمان‌ها، شرکت‌ها و افراد می‌توانند با به‌کارگیری سرویس‌های ارائه شده از طرف مرکز داده(Data Center)، اطلاعات و سرویس‌های مبتنی بر شبکه خود را بر روی اینترنت راه‌اندازی کنند. مرکز داده، بسته به نوع کاربردی که برای آن تعریف شده‌است، می‌تواند به عنوان یک مرکز پردازشی، مرکز ذخیره داده، مرکز جمع‌آوری داده یا تمامی این موارد عمل کند .نسل نوین مراکز داده پاسخی است به انتظارات از فناوری اطلاعات برای راه‌اندازی سریع نرم‌افزارها، نگهداری بهینه اطلاعات با حداکثر شدن اتوماتیک‌سازی در تمامی حوزه‌های مرکز داده تا با نیازهای کسب و کار هماهنگی بیشتری بوجود آید. این مباحث شامل سه لایه نرم افزار، فرآیند و تیم فنی یا استفاده کنندگان می شود و عملاً در مسیری در حال حرکت است که به جای هماهنگی IT با کسب و کار، این کسب و کار باشد که خود را با سرعت دنیای IT  تطبیق دهد.

در ساختار مراکز داده سنتی، هر حوزه زیر ساخت از مدیریت ماشین مجازی، سیستم ذخیره سازی تا شبکه و امنیت، به صورت  جداگانه نرم افزار مدیریتی خود را دارند. به همین دلیل اختصاص امکانات به یک Workload  یا نرم افزار جدید می تواند بسیار کند بوده و حتی با خطای انسانی نیز همراه باشد. این مساله برای نرم افزارهای پویا که می‌بایست امکان بسط و توسعه سریع داشته باشند سازگاری ندارد. اما در Next Generation Data Centerها نیاز های کسب و کار توسط لایه مدیریتی یکپارچه‌ای به تغییرات متناسب در لایه زیرساخت منتقل می شود، بنابراین افزایش و کاهش منابع برای یک نرم افزار به درگیر شدن تیم فنی  نیاز ندارد و موجب کاهش پیچیدگی و افزایش قابل توجه سرعت عمل می شود.

  • مواردی که در طراحی مراکز داده باید در نظر گرفته شود:
  1. طراحی مربوط به بخش سرور‌ها و تجهیزات ذخیره‌سازی اطلاعات
  2. طراحی مربوط به بخش کنترل عملکرد شبکه (NOC)
  3. طراحی مربوط به بخش شبکه و امنیت شبکه (SOC)
  4. طراحی مربوط به بسترهای ارتباطی و Cabling
  5. سیستم Access Control
  6. سیستم های کنترل تهویه (HVAC)

شرکت رایان نت پرداز دانا با بهره مندی از تیم طراحی، مشاوره و اجرای فیزیکی و منطقی مراکز  داده بر اساس استانداردهای TIA942 و زمان (Uptime) و تقسیم بندی Level  مراکز داده (Tier 1, Tier 2, Tier 3, Tier4) طراحی‌های خود را انجام می دهد.

از آنجا که استانداردهای مراکز داده در دنیا به سرعت در حال تغییر و به روز شدن است، لازم است موارد زیر هم در طراحی‌های جدید در نظر گرفت:

  • قابلیت ماژولار بودن (Modularity)
  • قابلیت جا به جایی آسان (Agility)
  • قابلیت پویایی سیستم (Dynamism)

NOC مخفف Network Operations Center یا مرکز عملیات شبکه و SOC مخففSecurity Operations Center یا مرکز عملیات امنیت است. هر دو ساختار NOC وSOC  امروزه یکی از حساسترین و مهمترین مواردی هستند که باید در شبکه های بزرگ امروزی وجود داشته باشد. معمولا در طی سالیان سال NOC ها و SOC ها هر کدام بصورت مجزا و برای انجام عملیات ها و وظایف منحصر به فردی فعالیت می کردند. همیشه هدف از راه اندازی NOC در شبکه ها سه چیز بوده است : اطمینان از روشن بودن ، فعال بودن و سرویس دهی منابع و سرویس های اطلاعاتی بر اساس SLA های موجود سازمان ،

برعکس NOC همیشه هدف از راه‌اندازی SOC در شبکه ها، حفاظت، شناسایی ، عکس العمل نشان دادن و بازیابی سرویس‌ها و منابع اطلاعاتی بر اساس زمان پاسخ موجود در SLA ها است. تمامی این عملیات ها بصورت متمرکز و برای اطمینان از دسترسی پذیری و صحت دارایی های فناوری اطلاعاتی یک سازمان استفاده می شود. در دنیای امروزی انواع و اقسام ریسک ها منابع و دارایی های فناوری اطلاعاتی سازمان ها را تهدید می کنند ، خراب کردن اطلاعات ، خرابی یک دستگاه ، تغییرات غیر مجاز در اطلاعات ، مشکلات طبیعی و انواع و اقسام تهدیدات اطلاعات ما را تهدید می کنند. همه روزه فناوری های جدیدی به ساختارهای SOC و NOC  اضافه می شود تا بتوانند نیازهای یک سازمان را از این دسته برآورده کنند. ساختار SOC ها و NOC ها تا حدود زیادی شبیه به هم است ، هر دو دارای Call Center ، سیستم های مانیتورینگ و تیم incident response هستند. هم در SOC ها و هم در NOC ها شما فرآیند و ها و رخدادها را مانیتور می کنید و در صورت بروز مشکلات در برابر آنها عکس العمل نشان می دهید. یک نکته بسیار مهم که وجه تمایز SOC و NOC می باشد این است که برای اینکه شما بتوانید یک کارشناس NOC داشته باشید تخصصی در حوزه شبکه کفایت می کند اما در صورتیکه بخواهید به عنوان کارشناس SOC فعالیت کنید باید مهندس یا کارشناس امنیت اطلاعات باشید و دانش امنیتی لازمه یک  SOC Specialist است. ابزارها و تکنیک هایی که برای آنالیز در SOC ها و NOC ها هم استفاده می شود متفاوت است و از خروجی هر کدام از این ابزارها بر حسب نوع ساختار خروجی متفاوتی بیرون می آید.

شرکت رایان نت پردا دانا با بهره گیری ازکارشناسان آموزش دیده موارد زیر را برای بخش NOC به مشتریان خود ارائه می نماید:

  • طراحی مراکز مدیریت و نظارت بر آن با توجه به استانداردهای روز
  • پیاده سازی نرم افزار های مدیریت و نظارتی همچون: Paessler PRTG, Cisco CSM, Cisco Prime, Solarwinds, HP Open View و ….
  • پیاده سازی پروتکل های مانیتورینگ و گزارش دهی همچون NetFlow, sFlow, Syslog, SNMP و ……
  • پشتیبانی و نگهداری مراکز از واحد عملیات شبکه با استفاده از کارشناسان حرفه ای
  • آموزش تیم فناوری اطلاعات مشتریان برای آشنایی با عملکرد نرم افزار ها

امروزه کمتر نوشتاری را درباره فناوری اطلاعات، مراکز داده و آینده دنیای دیجیتالی می توان پیدا کرد که در آن از پردازش ابری سخنی به میان نیامده باشد. پدیده ای عالم گیر که در تمامی عرصه ها گره های مشهودی را می توان با آن مشاهده نمود.

شرکت رایان نت پرداز دانا  دارای تجربه غنی در ارائه مشاوره، طراحی، پیاده‌سازی و پشتیبانی، بهینه‌سازی و آموزش زیر ساخت مجازی در سازمان‌های مختلف است. این شرکت بر پایه دانش و تخصص کارشناسانی با مدرک بین المللی، این افتخار را دارد که به عنوان یکی از شرکت‌های دانش محور در زمینه توسعه و ارائه راهکارهای روزآمد فناوری‌های ذخیره‌سازی، سرور، شبکه و امنیت در سطوح مختلف و راهکارهای اختصاصی محافظت از داده در مراکز داده فعالیت دارد. لیست زیر گوشه‌ای از موارد عمده توانمندی ها و تجربیات تیم تخصصی و مشاورین این شرکت است که همواره خود را با تحولات تکنولوژی خود همگام و هماهنگ ساخته اند.

  • طراحی، پیاده‌سازی و راه‌اندازی سرویس رایانش ابری (کلود) بر بستر تکنولوژی Open Stack و Ceph
  • انجام پروژه های شناخت، تحلیل و طراحی در حوزه مجازی سازی با بهره گیری از راهکار های شرکت های Citrix، VMware و Microsoft
  • مشاوره، طراحی، راه اندازی و پشتیبانی اکوسیستم محصولات VMware vSphere
  • طراحی، پیاده‌سازی، بهینه‌سازی و تست‌های عملکردی دقیق استفاده راهکار ذخیره‌سازی مبتنی بر NASبه جای SAN در زیرساخت مجازی سازی کسب و کارهای کوچک و متوسط با بودجه اقتصادی
  • مهاجرت از محیط فیزیکی یا مجازی کنونی به محیط مجازی با حداقل ایجاد اختلال برای سرویس‌های در حال ارائه
  • طراحی و پیاده‌سازی راهکارهای مانیتورینگ اختصاصی تجهیزات مجازی سازی
  • مشاوره، طراحی، راه اندازی و پشتیبانی VMware NSX برای محافظت و مدیریت شبکه
  • مشاوره، نصب و راه اندازی راه حل‌های VDI و مجازی‌سازی دسکتاپ (Desktop Virtualization) با استفاده از VMware Horizon View

 

وجه تمایز اصلی کلود نت‌پرداز نسبت به رقبا این است که تمامی آنها برای ارائه سرویس به صورت عمومی (Public Cloud) طراحی شده‌اند. اما مسیری که طراحی کلود نت‌پرداز طی شده است برای ارائه خدمت به صورت On-Premise یا Private Cloud است. نوع پیاده‌سازی طوری است که تقریبا بین ۱ الی ۴ هفته می‌تواند برای هر سازمان یا ارگانی سرویس کلود داخلی راه‌اندازی شود(مدت زمان دقیق انجام کار به میزان منابع و سرورهای سازمان برمی‌گردد)

قابلیت‌های پیاده‌سازی شده در کلود نت‌پرداز هیچ کمبودی نسبت به رقبا ندارد و تمامی قابلیت‌هایی که رقبا برای سرویس ابری یا Object Storage پیاده‌سازی کرده‌اند در کلود نت‌پرداز پیاده‌سازی و اجرا شده است.

همچنین باتوجه به معماری انجام شده امکان صادرات و راه‌اندازی این سرویس به صورت On-Premise برای مشتریان منطقه MENA به صورت کامل وجود دارد.

خدماتی که کلود نت پرداز در این زمینه می دهد؛ فروش License، راه‌اندازی کلود و ارائه پشتیبانی برای نگهداری سرویس است.

ویژگی‌های سرویس ابری نت پرداز شامل موارد زیر می شود:

  • امکان استفاده از سامانه به صورت self service به طوریکه تنها کافی است در سایت ثبت نام و بلافاصله اقدام به استفاده از منابع نمایید.
  • قابلیت pay as you go billing
  • مدیریت حساب کاربری در بخش پروفایل
  • مشاهده فاکتور جاری و ماه‌های گذشته و امکان شارژ حساب کاربری در بخش مالی (Accounting)
  • سرور ابری
    • امکان مدیریت کوتا (Quota) برای مشتریان مختلف
    • امکان ساخت ماشین جدید با قابلیت انتخاب دیتاسنتر، انتخاب سیستم عامل یا ایجاد ماشین از روی اسنپ‌شات‌های گرفته شده (Windows، ubuntu، centos، Fedora، Debian، cirros)، انتخاب منابع مورد نظر (رم، CPU و حافظه) از بین ماشین‌های balance و high memory، تنظیم شبکه و امکان ایجاد چندین ماشین با یکبار انجام تنظیمات
    • مدیریت ماشین‌ها از طریق پنل با امکان تغییر اندازه ماشین‌ها به بالا یا پایین فقط با یک ریستارت (حافظه فقط می‌تواند افزایش پیدا کند)، امکان خاموش و روشن کردن ماشین‌ها، امکان راه‌اندازی مجدد ماشین، دسترسی به کنسول، امکان ایجاد اسنپ‌شات از ماشین، امکان مشاهده لاگ عملیات‌های انجام شده بر روی ماشین
    • مدیریت شبکه با امکان اضافه کردن floating IP به ماشین‌ها، امکان ایجاد تغییرات روی شبکه خصوصی و امکان ایجاد تغییرات در دسترسی اینترنت (External IP) ماشین‌ها
    • اسنپ‌شات‌ها با امکان گرفتن اسنپ‌شات از ماشین‌ها یا دیسک‌های موجود و امکان ساخت ماشین جدید از روی اسنپ‌شات‌ها یا بازگردانی دیسک‌ها
    • فضای ابرکی با امکان ایجاد دیسک با حجم‌های مختلف و اتصال آن به ماشین مدنظر و امکان اتصال چند دیسک به یک ماشین
    • کلیدها با امکان ایجاد کلیدهای متنوع به صورت دستی (افزودن کلید عمومی و خصوصی) یا اتوماتیک (ایجاد تصادفی)
  • سرویس Object Storage (یا همان فضای ابری) با امکان انتخاب بسته مورد نظر با توجه به حجم مصرفی و پرداخت هزینه بر اساس آن، امکان ایجاد صندوقچه‌های (bucket) متنوع، امکان خصوصی یا عمومی کردن صندوقچه‌ها، امکان آپلود و دانلود object ها و همچنین گرفتن url برای استفاده در سامانه‌های دیگر
  • پشتیبانی با امکان ثبت تیکت جدید در حالی که می توان سرویس مورد نظر ، دیتاسنتر، سرور یا صندوقچه مورد نظر را همراه با ارسال پیام و دریافت پیام از ادمین سرویس انتخاب کرد.
  • پیاده‌سازی قابلیت multi tenancy
  • تمام سرویس‌های کلود بر روی کانتینر ایجاد شده است (containerized)
  • تمام سرویس‌های به صورت کامل با استفاده از Ansible و کاملا اتوماتیک دیپلوی شده است.
  • تمام تغییرات سامانه نیز با استفاده از ansible انجام می‌شود.
  • بر روی تمامی سیستم‌عامل‌ها هاردنینگ انجام شده است و تا جای ممکن تیونینگ هم انجام شده است.
  • هاردنینگ سیستم‌عامل‌ها هم با استفاده از ansible به صورت خودکار انجام شده است.
  • تمامی کد‌های انسیبل داخل گیت قرار دارد و با استفاده از آن مدیریت می‌شود.
  • سامانه‌ی کلود بر اساس OpenStack توسعه پیدا کرده که در نسخه‌ی Xena می‌باشد.
  • سامانه‌‌ی استوریج بر اساس Ceph توسعه پیدا کرده است که در نسخه‌ی Pacific می‌باشد.
  • یک‌پارچه‌سازی کامل بین استوریج و کلود صورت گرفته به گونه‌ای که دیتای تمام ماشین‌های مجازی، تمامی ایمیج‌های داخل کلود ، تمامی اسنپ‌شات‌های ماشین‌های مجازی و آبجکت‌ استوریج کلود روی استوریج است.
  • از هر دیتا داخل استوریج ۳ رپلیکیشن تهیه می‌شود.
  • سرویس‌های مهم کلود و استوریج به صورت کامل HA شده است و از هر کدام چندین نسخه‌ دیپلوی شده که می‌تواند در صورت از دست رفتن یکی به جای دیگری ایفای نقش کنند و عملکرد اصلی کلود دچار اختلال نشود.
  • سرورهایی که نیاز به دسترسی پابلیک به آنها نبوده است Public IP نداشته و به صورت کلی در Private network در دسترس می‌باشند.

با توجه به اینکه یک مرکز داده برای انجام کار خود احتیاج به سیستم تهویه مطبوع مناسب، روشنایی، حفاظت و سیستم اطفاء حریق دارد، سیستم هوشمند می‌تواند با کمک به این سیستم هم در صرفه جویی و ایمنی بیشتر مثبر ثمر واقع شود.

سیستم هوشمند کار مانیتورینگ و ثبت داده در تمام زیرساخت‌ها را انجام می‌دهد و همچنین میتواند سیستم را به گونه‌ای تنظیم کند که در کوتاه‌ترین زمان بیشترین کارایی را داشته باشد و در موقع مورد نیاز و در دیگر مواقع که روی سیستم باری وجود ندارد راندمان را پایین آورد.

در زیر به مواردی که هوشمند سازی می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند اشاره میکنیم:

حفاظت از سایت فیزیکی: هوشمند سازی می تواند به ثبت ورود خروج افراد با استفاده از کارت ها یا به صورت بایومتریک کمک کند به گونه ای که در زمان‌های معین افراد در بعضی مکان ‌های مشخص حضور داشته باشند یا خیر.

کنترل روشنایی: درست است که سرورها برای انجام کار خود به روشنایی احتیاج ندارند ولی افرادی که در ساختمان مرکز داده مشغول کار هستند احتیاج به روشنایی دارند که ما شاهد هستیم که مقدار زیادی از انرژی در این ساختمان ها به هدر می‌رود که می‌توان با سیستم هوشمند این تلفات را به حداقل رساند. این کار صرفه جویی در انرژی محسوب می‌شود.

راندمان سیستم خنک کننده: همانطور که مشخص است سیستم خنک کننده این روز ها به صورت مجزا و با استفاده از هوا و آب تحت سیستم اکنومایزر انجام می‌شود و قسمت دیگر که سنتی‌تر محسوب می‌شود با استفاده از سیستم‌های خنک کننده چیلر انجام میگرفت. در حالی که سیستم هوشمند با اندازه گیری دمای بیرون و داخل دست به دوگانه کردن سیستم خنک کننده می‌زند. در زمانی که دما بیرون مانند زمستان ها کم باشد از سیستم اکونومایز یا خنک کننده پسیو استفاده می‌شود ولی زمانی که احتیاج به خنک کردن بیشتر باشد از سیستم چیلر‌ها برای خنک سازی محیط استفاده می‌کنیم.

با توجه به اینکه سیستم هوشمند دما و میزان رطوبت را در هر نقطه از ساختمان با استفاده از سنسور ها ثبت می‌کند می‌تواند به صورت نقطه ای یا ناحیه‌ای این مناطق را خنک کند که انرژی کمتری صرف خنک‌سازی شود.

توزیع برق:  مرکز داده باید به صورت 24 ساعته به کار خود به صورت پیوسته ادامه دهد. این سیستم گاهی دچار مشکل خواهد شد ، در زمانی که برق قطع می‌شود سیستم هوشمند آلارم خواهد داد و برق را از جای دیگر که به صورت ذخیره توسط باتری یا منبع ذخیره‌ساز دیگری جمع کرده به کمک سیستم داده هدایت کند و در مواقعی که سیستم دچار نقص می‌شود سیستم را با توزیع یکنواخت برق خود یکپارچه نگه می‌دارد.

مشتریان ما

نت پرداز با تاکید بر اصول رفتاری ذکر شده، قوی تر و استوارتر از قبل مفتخر به همکاری با سازمان ها، شرکت ها و مراکز معتبر داخلی نظیر همراه اول، شرکت فرودگاه های کشور، رایتل، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت، سازمان هواپیمایی کشور، شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک)، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانک مسکن، بانک ملت، بانک ملی، بانک کارآفرین، بانک سپه، بانک رفاه کارگران، بانک رسالت، بانک توسعه تعاون، وزارت نیرو، وزارت صنعت، معدن و تجارت و … شده است.

لازم به ذکر است نت پرداز با داشتن نمایندگانی در بخش هایی از آسیای شرقی و قاره اروپا امکان تأمین به روزترین تجهیزات را برای مشتریان خود فراهم نموده است.