خدمات رایانش ابری (Cloud Computing)

شرکت نت پرداز با داشتن نیرو های مجرب و کارآزموده به اتکای تجربه موفق انجام پروژه های مبتنی بر رایانش ابری در سازمان های بزرگ و در سطوح مختلف آماده ارائه بهترین راه کارها در این حوزه می باشد.
با وجود سابقه بسیار رایانش ابری هنوز در مراحل ابتدایی تطبیق خود با جهان اینترنتی است. بسیاری از شرکت ها هنوز درحال توسعه و تجدید نظر در سیاست های کاری خود هستند. با این وجود پیشرفت فضای ابری وابسته به شرکت ها می باشد که به سیستم فضای ابری اعتماد کنند و داده های خود را به آنها بسپارند. هرچند که ارائه دهنده گان رایانش روزانه در حال توسعه این سرویس های خود هستند که ثابت کنند رایانش ابری تنها به اصول پایه ای محدود نمی شود و به عنوان یک بستر امن پردازش اطلاعات کامپیوتری می توان از آن استفاده کرد. اما تحقیقات نشان می دهد که تنها حدود ده درصد از ظرفیت موجود فضای ابری استفاده می شود که این امر به این معناست که هنوز بسیاری از صاحبان تجارت ها به انتقال اطلاعات خود به سرور های بزرگ فضای ابری اعتماد ندارند. اما در نهایت همه به سمت رایانش ابری و یکپارچه سازی اطلاعات دیجیتال سوق داده خواهند شد.
رایانش ابری چیست و بر چه اساسی فعالیت میکند؟
رایانش ابری سیستمی مبتنی بر وب برای ارائه خدمات کامپیوتری به صورت آنی است که با توجه به پیشرفت هرچه بیشتر تکنولوژی در زندگی روزمره بخش بزرگی از زندگی ما را بدون آنکه از آن اطلاع كافی داشته باشیم در بر می گیرد. بس با ما باشید برای درک هرچه بهتر این سیستم. این خدمات اغلب شامل ارائه فضای اختصاصی به مشتری میباشند. به عنوان مثال شما به جای آنکه یک کارت حافظه اضافی برای ذخیره موسیقی های دلخواهتان خریداری كنید، به سادگی آن ها را بر روی حافظه ابری ای که یک شرکت فضای ابری ارائه می کند ذخیره می کنید. با این کار هم از لحاظ مالی سود می کنید و هم سیستم شما به علت ذخیره سازی اطلاعات زیاد کیفیت کار خود را از دست نمی دهد.

– پشتیبان گیری و ذخیره سازی داده ها
– قابلیت های سرور قدرتمند
– SaaS (نرم افزار به عنوان سرویس)
– قابلیت های فن آوری اطلاعات sandboxing
– افزایش بهره وری
– مقرون به صرفه و صرفه جویی در وقت
رایانش ابری بر اساس استفاده به سه قسمت کلی تقسیم می شود:
رایانش ابری عمومی:
سیستم کلاسیک رایانش ابری است که اطلاعات به صورت عمومی در اختیار همه کاربران قرار می گیرد به عنوان مثال سرویس اپ گوگل یا آزور مایکروسافت. مزیت این سرویس این است که سرعت و قدرت پردازش بسیار بالاست اما برای سرویس هایی که نیاز امنیتی اولویت اول آن ها نیست استفاده می شود.
رایانش ابری خصوصی:
برای سازمان هایی که می خواهند از برخی فواید سیستم عمومی استفاده کنند، بدون آنکه کنترل بر روی اطلاعات یا سرویس را از دست بدهند. این شرکت ها میتوانند انتخاب کنند که اطلاعات آن ها دقیقا کجا اطلاعات آن ها ذخیره می شود و همینطور زیر ساخت های مورد نیاز را برای پروژه های خود طراحی کنند که به مخاطبان خود اجازه دهند از حداکثر قدرت پردازش بدون به خطر انداختن امنیت استفاده کنند.
رایانش ابری ترکیبی:
کمی از دو مورد پیشین است که دلیل اصلی استفاده از آن افزایش استفاده از سخت افزار و توانایی بالاتر باز گردانی اطلاعات در صورت از بین رفتن است.
– کاهش هزینه پیاده سازی و نگهداری دیتاسنترها با تمرکز روی سرویس های مورد نیاز IT
– افزایش سرعت بهره وری با استفاده از منابع جدید IT تنها با تنظیمات ابتدایی
– هزینه کرد متناسب با میزان منابع مورد استفاده از دیتاسنترها و سرورها
– تسهیل تخمین ظرفیت مورد نیاز برای سرویس ها